ATIVU - Inschrijfformulier zomertraining 2019

Beste tennisvrienden,

De “winter” komt langzaam ten einde en dat betekent een nieuwe start van het zomerseizoen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens het zomerseizoen, startend vanaf maandag 1 april, tennistrainingen te volgen bij TV ATIVU onder leiding van All-in Tennis Academy.

Uitgangspunt voor de trainingen is een groep bestaande uit 4 leden. Hiervan kan afgeweken worden. Als de groep groter wordt, zorgen wij voor extra begeleiding tijdens de lessen of langere lestijd, altijd uitgaand van 1 trainer op 4 cursisten per uur. Indien een groepje niet compleet is, niet uit 4 cursisten bestaat, wordt er een voorstel naar de betreffende groep gecommuniceerd. Bij het indelen van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau, leeftijd, ambitie, competitie teams en voorkeur trainingsgroep. Het standaard lespakket voor dit zomerseizoen bestaat uit 17 lesweken. Alle groepstrainingen zullen wekelijks gegeven worden. Ook is er de mogelijkheid spar of privé trainingen af te nemen, deze zullen geheel naar wens afgestemd worden. Deze zijn op afspraak en niet per se wekelijks. Voor meer informatie wat betreft deze spar/privé trainingen kunt u contact met ons opnemen. Er kan vooraf geen beroep gedaan worden op dagen en tijdstippen. We willen zo veel mogelijk groepen de mogelijkheid geven om te trainen, vul dus zoveel mogelijk opties in om het plannen voor ons als tennisschool mogelijk te maken.

Door de wettelijke BTW-verhoging van 6% naar 9% zijn wij genoodzaakt dit te verwerken in ons lestarief.

Hieronder vindt men een overzicht met de kosten voor de tennistrainingen gedurende de zomercyclus. Er zijn 2 soorten lescyclussen die aangeboden worden komende zomer.
Voor de tenniskids (blauw, rood, oranje en groen) is alleen optie A mogelijk.
Voor informatie betreffende de tenniskids kleuren klik hier.

De kosten:
Optie A: 1 lescyclus van 17 lessen in een groep van 4 personen, van 60 minuten per les à € 189,25 p.p.
Optie B: 1 lescyclus van 17 lessen in een groep van 4 personen, van 90 minuten per les à € 283,75 p.p.

Gelieve het geld contant te overhandigen bij de eerste training of overmaken conform de betaaltermijnen zoals u kunt aangeven op het inschrijfformulier, op bankrekening NL62RABO0309861365 (t.n.v. All-in Tennis Academy).

Iedereen kan zich aanmelden voor de zomertraining door onderstaand digitaal formulier in te vullen vóór uiterlijk zondag 10 maart 2019.

» De LESDATA kun je hier bekijken.

Mochten er onverhoopt toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande contactgegevens:

Mobiel: 06 - 26 77 10 04  (Bryan)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de All-in Tennis Academy
wensen wij iedereen een sportief en gezellig zomerseizoen bij TV ATIVU!

 

Inschrijving is GESLOTEN.