TC Merkelbeek - Inschrijfformulier wintertraining 2018-2019

Beste tennisvrienden,

De “zomer” komt langzaam ten einde en dat betekent een nieuwe start van het winterseizoen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens het winterseizoen, startend vanaf maandag 1 oktober, tennistrainingen te volgen bij TC Merkelbeek onder leiding van All-in Tennis Academy.

Uitgangspunt voor de trainingen is een groep bestaande uit 4 leden. Hiervan kan afgeweken worden. Als de groep groter wordt, zorgen wij voor extra begeleiding tijdens de lessen of langere lestijd, altijd uitgaand van 1 trainer op 4 cursisten per uur. Bij het indelen van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau, leeftijd, ambitie, competitie teams en voorkeur trainingsgroep. Het standaard lespakket voor dit winterseizoen bestaat uit 20 lesweken. Alle groepstrainingen zullen wekelijks gegeven worden. Ook is er de mogelijkheid spar of privé trainingen af te nemen, deze zullen geheel naar wens afgestemd worden. Deze zijn op afspraak en niet per se wekelijks. Voor meer informatie wat betreft deze spar/privé trainingen kunt u contact met ons opnemen. Er kan vooraf geen beroep gedaan worden op dagen en tijdstippen. We willen zo veel mogelijk groepen de mogelijkheid geven om te trainen, vul dus zoveel mogelijk opties in om het plannen voor ons als tennisschool mogelijk te maken.

Hieronder vindt men een overzicht met de kosten voor de tennistrainingen gedurende de wintercyclus. Er zijn 2 soorten lescyclussen die aangeboden worden komende winter.
Voor de tenniskids (blauw, rood, oranje en groen) is alleen optie A mogelijk.
Voor informatie betreffende de tenniskids kleuren klik hier.

De kosten:
Optie A: 1 lescyclus van 20 lessen in een groep van 4 personen, van 60 minuten per les à € 215,00 p.p.
Optie B: 1 lescyclus van 20 lessen in een groep van 4 personen, van 90 minuten per les à € 322,50 p.p.

Gelieve het geld contant te overhandigen bij de eerste training of overmaken voor aanvang van de eerste training op bankrekening NL62RABO0309861365 (t.n.v. All-in Tennis Academy). Er kan ook gepint worden op de tennisbaan bij TV UoW.

Bij afname van 2 of meer cyclussen (optie A) of 1 of meer cyclussen (optie B) per gezin, kom je in aanmerking om in termijnen te betalen. Indien je hiervan gebruik wenst te maken, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór aanvang van de eerste training.

Iedereen kan zich aanmelden voor de wintertraining door onderstaand digitaal formulier in te vullen vóór uiterlijk woensdag 12 september 2018.

Mochten er onverhoopt toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande contactgegevens:

Mobiel: 06 - 26 77 10 04  (Bryan)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de All-in Tennis Academy
wensen wij iedereen een sportief en gezellig winterseizoen bij TC Merkelbeek!

 

Inschrijfformulier wintertraining 2018-2019

Alle velden met een * zijn verplicht!.
Maak een keuze.

Voornaam is niet ingevuld.

Achternaam is niet ingevuld.

Adres is niet ingevuld

Postcode is niet ingevuld.

Woonplaats in niet ingevuld.

Telefoonnummer is niet ingevuld.

E-mailadres is niet ingevuld of niet correct.

Ongeldige invoer

De speelsterkte dient alleen ingevuld te worden bij de categorie GEEL (volwassenen).
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Maak een keuze.

Maak een keuze.

Geef bij alle dagen aan vanaf welk tijdstip je beschikbaar bent voor de tennislessen. De trainingen zullen tot uiterlijk 23.00 uur plaatsvinden.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Vul onderstaande naam/namen in indien je een voorkeur hebt voor een bepaalde trainingsgroep.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U gaat niet akkoord met het lesreglement.

Door het plaatsen van een vinkje bij 'Akkoord' bent u op de hoogte en gaat u akkoord met het lesreglement van de All-in Tennis Academy, en bent u ouder dan 18 jaar.

Ongeldige invoer