TCS - Wintertraining 2019-2020

Beste tennisvrienden,

De “zomer” komt langzaam ten einde en dat betekent een nieuwe start van het winterseizoen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens het winterseizoen, startend vanaf maandag 30 september, tennistrainingen te volgen bij TC Schinveld, op de all-weather tennisbanen van TC Merkelbeek, onder leiding van All-in Tennis Academy.

Door de leden van TC Schinveld zal een vergoeding betaald moeten worden voor het gebruik van de accomodatie van TC Merkelbeek tijdens het gehele winterseizoen.

  • Jeugd t/m 12 jaar € 20,00
  • Jeugd t/m 17 jaar € 30,00
  • Senioren € 50,00

Voor de jeugdleden is er een subsidieregeling die inhoudt dat deze kosten terugbetaald worden indien ze doorgaan met trainen en competitie spelen in het voorjaar 2020.

Uitgangspunt voor de trainingen is een groep bestaande uit 4 leden. Hiervan kan afgeweken worden. Als de groep groter wordt, zorgen wij voor extra begeleiding tijdens de lessen of langere lestijd, altijd uitgaand van 1 trainer op 4 cursisten per uur. Indien een groepje niet compleet is, niet uit 4 cursisten bestaat, wordt er een voorstel naar de betreffende groep gecommuniceerd. Bij het indelen van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau, leeftijd, ambitie, competitie teams en voorkeur trainingsgroep. Het standaard lespakket voor dit winterseizoen bestaat uit 20 lesweken. Alle groepstrainingen zullen wekelijks gegeven worden. Ook is er de mogelijkheid spar of privé trainingen af te nemen, deze zullen geheel naar wens afgestemd worden. Deze zijn op afspraak en niet per se wekelijks. Voor meer informatie wat betreft deze spar/privé trainingen kunt u contact met ons opnemen. Er kan vooraf geen beroep gedaan worden op dagen en tijdstippen. We willen zo veel mogelijk groepen de mogelijkheid geven om te trainen, vul dus zoveel mogelijk opties in om het plannen voor ons als tennisschool mogelijk te maken.

Er bestaat ook zoals vorig winterseizoen de mogelijkheid om binnen te trainen (Hendriks Sportpaleis in Hoensbroek). Dit kan alleen indien er groepen van 4 of groter zijn of voor degene die kiezen voor privéles of trainen met tweeën. In de winter binnen trainen is duurder, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Bij interesse kun je dit in het formulier bij 'Opmerkingen' aangeven. Wij zullen dan kijken wat mogelijk is.

Hieronder vindt men een overzicht met de kosten voor de tennistrainingen gedurende de wintercyclus. Er zijn 2 soorten lescyclussen die aangeboden worden komende winter.
Voor de tenniskids (blauw, rood, oranje en groen) is alleen optie A mogelijk.
Voor informatie betreffende de tenniskids kleuren klik hier.

De kosten:
Optie A: 1 lescyclus van 20 lessen in een groep van 4 personen, van 60 minuten per les à € 222,50 p.p.
Optie B: 1 lescyclus van 20 lessen in een groep van 4 personen, van 90 minuten per les à € 333,75 p.p.

Gelieve het geld contant te overhandigen bij de eerste training of overmaken conform de betaaltermijnen zoals u kunt aangeven op het inschrijfformulier, op bankrekening NL62RABO0309861365 (t.n.v. All-in Tennis Academy).

Iedereen kan zich aanmelden voor de wintertraining door onderstaand digitaal formulier in te vullen vóór uiterlijk zondag 8 september 2019.

» De LESDATA kun je hier bekijken.

Mochten er onverhoopt toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande contactgegevens:

Mobiel: 06 - 26 77 10 04  (Bryan)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de All-in Tennis Academy
wensen wij iedereen een sportief en gezellig winterseizoen bij TC Schinveld!

 

Inschrijving gesloten!