Senioren

De “winter” komt langzaam ten einde en dat betekent een nieuwe start van het zomerseizoen.

Start zomerseizoen.

Het zomerseizoen zal starten op maandag 4 april 2022.

Bij het indelen van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau, leeftijd, ambitie, competitie teams en voorkeur trainingsgroep. Alle groepstrainingen zullen wekelijks gegeven worden.

De jeugd werkt met jaarpakketten. Klik hier voor het aanmelden van de JUNIOREN.

Er is ook de mogelijkheid duo- of privétrainingen af te nemen, deze zullen geheel naar wens afgestemd worden. Deze zijn op afspraak en niet per se wekelijks. Voor meer informatie wat betreft deze duo/privé trainingen kunt u contact met ons opnemen.

De groepstrainingen in de avonden gaan voor met plannen op duotrainingen en privé-lessen. Dit om zoveel mogelijk leden de mogelijkheid te bieden om te kunnen trainen.

Er kan vooraf geen beroep gedaan worden op dagen en tijdstippen. We willen zo veel mogelijk groepen de mogelijkheid geven om te trainen. Vul dus zoveel mogelijk opties in om het plannen voor ons als tennisschool mogelijk te maken.

Het aantal lessen van de zomertraining is hoger dan afgelopen jaar, hierdoor duurt het zomertraining seizoen dan ook langer en de kosten hoger.

Hieronder vindt men een overzicht met de kosten voor iedereen vanaf 18 jaar:

De pakketten:

De prijzen bij de onderstaande pakketten zijn gebaseerd op 20 lessen. Indien u op maandag, woensdag of donderdag ingedeeld wordt, zal het lesbedrag aangepast worden aan het aantal lessen ivm feestdagen.

  • Groepstraining, 3 personen a 60 minuten € 333,50
  • Groepstraining, 4 personen a 60 minuten € 250,00
  • Groepstraining, 3 personen a 90 minuten € 500,00
  • Groepstraining, 4 personen a 90 minuten € 375,00
  • Duotraining, 2 personen a 60 minuten € 450,00
  • Privétraining, 1 persoon a 60 minuten € 850,00

 
Gelieve het geld contant te overhandigen bij de eerste training of overmaken conform de betaaltermijnen zoals u kunt aangeven op het inschrijfformulier, op bankrekening NL62RABO0309861365 (t.n.v. All-in Tennis Academy).

Iedereen kan zich aanmelden voor de training door onderstaand digitaal formulier in te vullen vóór uiterlijk zaterdag 12 maart 2022.

» De LESDATA kun je hier bekijken.

Mochten er onverhoopt toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande contactgegevens:

Mobiel: 06 - 26 77 10 04  (Bryan)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de All-in Tennis Academy
wensen wij iedereen een sportief en gezellig tennisseizoen bij TV Voerendaal!

 

Inschrijfformulier SENIOREN

Inschrijving is gesloten!