TV Ativu - (zomer)Training 2020

Beste tennisvrienden,

De “winter” komt langzaam ten einde en dat betekent een nieuwe start van het zomerseizoen. Het zomerseizoen zal starten op maandag 30 maart 2020.

Vanaf komend seizoen zal er gewerkt gaan worden met pakketten bij de junioren t/m 18 jaar. Bij volwassenen vanaf 19 jaar zal er niets veranderen t.o.v. afgelopen seizoen.

Voor alle informatie en prijzen voor junioren t/m 18 jaar, klik hier.

Bij het indelen van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau, leeftijd, ambitie, competitie teams en voorkeur trainingsgroep. Alle groepstrainingen zullen wekelijks gegeven worden.

Er is de mogelijkheid spar- of privétrainingen af te nemen, deze zullen geheel naar wens afgestemd worden. Deze zijn op afspraak en niet per se wekelijks. Voor meer informatie wat betreft deze spar/privé trainingen kunt u contact met ons opnemen.

Er kan vooraf geen beroep gedaan worden op dagen en tijdstippen. We willen zo veel mogelijk groepen de mogelijkheid geven om te trainen. Vul dus zoveel mogelijk opties in om het plannen voor ons als tennisschool mogelijk te maken.

Hieronder vindt men een overzicht met de kosten voor iedereen vanaf 19 jaar:

De kosten:
Optie A: 1 lescyclus van 17 lessen in een groep van 4 personen, van 60 minuten per les à € 189,35 p.p.
Optie B: 1 lescyclus van 17 lessen in een groep van 4 personen, van 90 minuten per les à € 283,80 p.p.

Gelieve het geld contant te overhandigen bij de eerste training of overmaken conform de betaaltermijnen zoals u kunt aangeven op het inschrijfformulier, op bankrekening NL62RABO0309861365 (t.n.v. All-in Tennis Academy).

Iedereen kan zich aanmelden voor de zomertraining door onderstaand digitaal formulier in te vullen vóór uiterlijk zondag 8 maart 2020.

» De LESDATA kun je hier bekijken.

Mochten er onverhoopt toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande contactgegevens:

Mobiel: 06 - 26 77 10 04  (Bryan)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de All-in Tennis Academy
wensen wij iedereen een sportief en gezellig tennisseizoen!

 

Inschrijving is GESLOTEN!