TV Ativu - (winter)Training 2020-2021

Beste tennisvrienden,

De “zomer” komt langzaam ten einde en dat betekent een nieuwe start van het winterseizoen. Ook dit jaar is het weer mogelijk om tijdens het winterseizoen, startend vanaf maandag 5 oktober, tennistrainingen te volgen bij TV ATIVU, op de all-weather tennisbanen van TC Merkelbeek, onder leiding van All-in Tennis Academy.

Door de leden van Ativu zal een vergoeding betaald moeten worden voor het gebruik van de accomodatie van TC Merkelbeek tijdens het gehele winterseizoen.

  • Jeugd t/m 12 jaar € 20,00
  • Jeugd t/m 17 jaar € 30,00
  • Senioren € 50,00

Voor de jeugdleden is er een subsidieregeling die inhoudt dat deze kosten terugbetaald worden indien ze doorgaan met trainen en competitie spelen in het voorjaar 2021.

Bij het indelen van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau, leeftijd, ambitie, competitie teams en voorkeur trainingsgroep. Alle groepstrainingen zullen wekelijks gegeven worden.

De jeugd werkt momenteel met jaarpakketten. Indien gewenst kunnen zij het pakket upgraden naar een hoger pakket of zij kunnen hun beschikbaarheid aanpassen. WIJZIGEN JEUGDPAKKET.
Indien een jeugdgroep van minimaal 4 kinderen de voorkeur heeft om in de winter binnen te trainen, kan dit in het formulier aangegeven worden bij opmerkingen. Er zal dan contact opgenomen worden om de mogelijkheden en exta kosten te bespreken.

Er is de mogelijkheid spar- of privétrainingen af te nemen, deze zullen geheel naar wens afgestemd worden. Deze zijn op afspraak en niet per se wekelijks. Voor meer informatie wat betreft deze spar/privé trainingen kunt u contact met ons opnemen.

Er kan vooraf geen beroep gedaan worden op dagen en tijdstippen. We willen zo veel mogelijk groepen de mogelijkheid geven om te trainen. Vul dus zoveel mogelijk opties in om het plannen voor ons als tennisschool mogelijk te maken.

Er bestaat ook zoals vorig winterseizoen de mogelijkheid om binnen te trainen (Hendriks Sportpaleis in Hoensbroek). Dit kan alleen indien er groepen van 4 of groter zijn of voor degene die kiezen voor privéles of trainen met tweeën. In de winter binnen trainen is duurder, informeer bij ons naar de mogelijkheden. Bij interesse kun je dit in het formulier bij 'Opmerkingen' aangeven. Wij zullen dan kijken wat mogelijk is.

Hieronder vindt men een overzicht met de kosten voor iedereen vanaf 19 jaar:

De kosten:
Optie A: 1 lescyclus van 20 lessen in een groep van 4 personen, van 60 minuten per les à € 235,00 p.p.
Optie B: 1 lescyclus van 20 lessen in een groep van 4 personen, van 90 minuten per les à € 352,50 p.p.

Gelieve het geld contant te overhandigen bij de eerste training of overmaken conform de betaaltermijnen zoals u kunt aangeven op het inschrijfformulier, op bankrekening NL62RABO0309861365 (t.n.v. All-in Tennis Academy).

Iedereen kan zich aanmelden voor de zomertraining door onderstaand digitaal formulier in te vullen vóór uiterlijk woensdag 16 september 2020.

» De LESDATA kun je hier bekijken.

Mochten er onverhoopt toch nog vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande contactgegevens:

Mobiel: 06 - 26 77 10 04  (Bryan)
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de All-in Tennis Academy
wensen wij iedereen een sportief en gezellig tennisseizoen!

 

Inschrijving is gesloten!