Coronavirus

Coronavirus

Beste tennisliefhebbers,

In deze onzekere en moeilijke tijd moeten we er samen het beste van maken. Natuurlijk hopen we dat iedereen gezond is en goed op zichzelf en anderen let!
Gezondheid staat natuurlijk boven alles. Wij als trainers team hopen snel weer les te mogen geven en onze passie uit te kunnen voeren. Het is voor ons een zeer vervelende periode net als vele andere collega’s en sectoren. We hopen hier gezond doorheen te komen en samen met iedereen weer te kunnen genieten van de mooie sport, TENNIS!

Met sportieve groeten en tot snel,
Trainers all-in tennis academy.


Winterconcepten 2020 alle clubs!

Je kunt je weer aanmelden voor verschillende clinics en/of thematraingen. Deze zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden! De oefenstof wordt daarop aangepast.

Klik voor verdere informatie op een van onderstaande links.flyer upcoming events winter 2019 2020 site

Met deze clinics en thematrainingen kom je de winter op een sportieve manier door, en ben je goed voorbereid op het nieuwe zomerseizoen van 2020!

Dagtrip naar Roland Garros 2019

poster rolandgarros 2019Wil je ook een overgetelijke dag meemaken bij een van de grootste tennistoernooien ter wereld, op donderdag 30 mei 2019?

Geheel verzorgd en onder leiding van de All-in Tennis Academy voor maar 99,00 euro!!

Bij deze prijs zit inbegrepen de busreis naar Parijs, informatie onderweg, dagschema, dagticket (bijbanen) en een verrassing!

* *  Alle tickets voor de dagtrip zijn uitverkocht!  * *

Je kunt je wel nog aanmelden voor de RESERVELIJST.

Winterconcepten 2018-2019 alle clubs!

Je kunt je weer aanmelden voor verschillende clinics en/of thematraingen. Deze zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden! De oefenstof wordt daarop aangepast.

Klik voor verdere informatie op een van onderstaande links.flyer upcoming events winter 2018 2019 nieuws

Met deze clinics en thematrainingen kom je de winter op een sportieve manier door, en ben je goed voorbereid op het nieuwe zomerseizoen van 2019!