Het All-in Tennis Academy Team

Het All-in tennisteam stelt zich graag aan u voor.

 

Bryan Kerkhofs

con mobile dark 06 26 77 10 04
 mailopened16 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Oprichter/ Eigenaar All-in Tennis Academy, 28 jaar en woonachtig in Brunssum. Hij is in het bezit van de A-licentie en CIOS B-Licentie. Hij is een 3/3 speler. Op 4 jarige leeftijd is hij gestart met zijn grootste passie, tennis. Bryan heeft alle jeugd jaren bij diverse clubs en trainers zicht ontwikkeld als speler en persoon. In deze jaren heeft hij mooie prestaties neergezet in zowel Limburg als in nationale jeugd ranking toernooien.

Zijn droom is met de All-in Tennis Academy elke tennisliefhebber goed op maat te dienen en spelers het maximale uit zichzelf te laten halen. Dit op zowel recreatief als prestatief niveau.

Als hoofddoel, om alle diensten kwalitatief goed aan te bieden, zal hij streven naar het samenstellen van een goed team dat het mogelijk maakt optimale kwaliteit te garanderen binnen de clubs waar wij als tennisschool werkzaam zijn. Hij wil zijn passie en kennis graag overdragen aan het Limburgse tennis.


Nick Smeijsters

con mobile dark 06 20 72 46 28
 mailopened16 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Tennistrainer All-in Tennis Academy bij TV Voerendaal. Nick is 18 jaar oud en woont in Landgraaf.

Hij zit momenteel nog op de middelbare school. Na zijn HAVO diploma is hij teruggegaan naar VWO om zijn droom geneeskunde te studeren te kunnen nastreven.

Naast school heeft Nick een grote passie voor tennis, hij beoefent deze prachtige sport al sinds zijn 5de en heeft besloten naast VWO dat hij graag de opleiding voor tennisleraar wil volgen. De afgelopen 2 jaar heeft Nick al vaker lessen verzorgd aan jeugdspelers bij de All-in Tennis Academy. Deze lessen waren allemaal als extra aanbod naast de reguliere trainingen.