Het All-in Tennis Academy Team


Bryan Kerkhofs


profielfoto bryan kerkhofs 2020con mobile dark  06 26 77 10 04
con mail dark  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oprichter/ Eigenaar All-in Tennis Academy, 28 jaar en woonachtig in Brunssum. Hij is in het bezit van de A-licentie en CIOS B-Licentie. Hij is een 3/3 speler. Op 4 jarige leeftijd is hij gestart met zijn grootste passie, tennis. Bryan heeft alle jeugd jaren bij diverse clubs en trainers zicht ontwikkeld als speler en persoon. In deze jaren heeft hij mooie prestaties neergezet in zowel Limburg als in nationale jeugd ranking toernooien. (zie ook: Nominatie top 3 van Nederland voor Verenigingstrainer van het jaar 2016.)

Vanaf zijn 18e is hij begonnen met het overbrengen van zijn kennis en passie op de jeugd en volwassenen. Dit op regionaal en op recreatief/prestatief niveau bij TV Ubach Over Worms.

Zijn droom is met de All-in Tennis Academy elke tennisliefhebber goed op maat te dienen en spelers het maximale uit zichzelf te laten halen. Dit op zowel recreatief als prestatief niveau.

Als hoofddoel, om alle diensten perfect aan te bieden, zal hij streven naar het samenstellen van een goed team dat het mogelijk maakt optimale kwaliteit te garanderen binnen de clubs waar wij als tennisschool werkzaam zijn. Hij wil zijn passie en kennis graag overdragen aan het Limburgse tennis.

tennistrainer bryan kerkhofs 2020

 

Quint Jessen

profielfoto quint jessen 2020con mobile dark  06 14 11 87 76
con mail dark  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainer bij All-in Tennis Academy, 23 jaar en woonachtig in Echt. Studeert voor leraar lichamelijke opvoeding in Eindhoven. Is in het bezit van de A-licentie.

Tennis is zijn grote passie en wil graag zijn kennis en plezier overbrengen met les geven. Quint werkt graag met jeugd maar ziet zeer zeker ook de uitdagingen bij het lesgeven aan volwassenen.

Quint is trainer bij TC Echt.

Quint is zelf een niveau 3/3 speler en nog zeer actief.

tennistrainer quint jessen 2020

 

Met sportieve groeten,
Het All-in Tennis Academy Team