Visie

Tennis is meer dan alleen maar een balletje op en neer slaan, de All-in Tennis Academy biedt het juiste pakket voor iedereen.

Wij zijn sterk van mening dat het mentale aspect bij tennis de belangrijkste factor is. De aspecten techniek, tactiek en fysiek zijn zeker niet te missen binnen de ontwikkeling van elke speler. Bij onze organisatie leggen we extra nadruk op het mentale aspect. Per doelgroep zal dit op de juiste manier toegepast worden.

Wij gebruiken 3 sleutelwoorden die bij de All-in Tennis Academy hoog in het vaandel staan:

Plezier
Het belangrijkste binnen de sport is plezier hebben met het tennisspel ongeacht je ambities, niveau of leeftijd. Je moet plezier hebben, gemotiveerd zijn en alles willen geven om een stap hoger te komen. Als je met plezier blijft tennissen zul je progressie maken, en op termijn resultaat neerzetten binnen je eigen ambities en reële doelstellingen. Drive en passie zijn hierbij erg belangrijk. We bieden dit allemaal in een veilige en fijne leeromgeving voor elke speler, zodat niets je in de weg staat om je goed te ontwikkelen.

Progressie
Als tennis organisatie streven we ervoor om iedere tennisliefhebber het juiste aanbod op maat aan te bieden. De wensen van de klant zullen we in ons plan van aanpak meenemen zodat iedereen een optimale progressie kan boeken binnen zijn eigen ambities.

Perfectie
Als tennis organisatie willen we elk individu het perfecte programma aanbieden, waarbij goede service en kwaliteit voorop staat. Voor al onze diensten streven we naar perfectie zodat we de klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.


Belangrijke punten binnen onze visie:

Het verdelen van aandacht bij leerlingen.
Een speler die 3 keer per week traint krijgt natuurlijk meer aandacht dan een speler die 1 keer per week traint. Of je nu vaak of minder vaak traint maakt bij ons niks uit. Iedere speler is belangrijk en heeft recht op aandacht in zijn ontwikkeling als tennisser.

Eerlijkheid naar klanten.
Eerlijk zijn naar de klant toe vinden wij zeer belangrijk. Natuurlijk is ons streven om het perfecte aanbod te bieden voor iedereen. In een gesprek is het mogelijk uw wensen kenbaar te maken en dan is het aan ons om een passend plan te maken. Wij zullen onze afspraken te allen tijden nakomen.

Wij zijn van mening dat het te snel groeien van een tennis academy niet bevorderlijk is voor de kwaliteit en de service van de organisatie. Hierbij doelen we op het feit dat als er te snel meerdere trainers aangetrokken worden, zij niet op korte termijn dezelfde visie kunnen delen waar all-in tennis academy voor staat, en daardoor niet optimaal kwaliteit kunnen leveren. Buiten de visie zijn meerdere aspecten van belang om ervoor te zorgen dat het team goed functioneert, professionaliteit uitdraagt en goed bij elkaar past. Hierbij denken we aan het aanvullen van elkaar en continue overleg over zaken binnen de organisatie. Verder willen we ons blijven verdiepen in de tennissport en cursussen blijven volgen zodat we up to date blijven van de laatste veranderingen en vernieuwing binnen het trainerschap.

Communicatie blijft een van de belangrijkste dingen binnen de organisatie! Wij geloven erin dat als je stap voor stap uitbreid en dit met kwaliteit blijft doen, de organisatie veel sterker en gezonder zal zijn en wij ook voor het optimale resultaat kunnen gaan voor onze klanten die gebruik maken van een of meerdere van onze diensten.

Met sportieve groeten,
Het All-in Tennis Academy Team